Pojišťovna Slavia aplikace pro řidiče

30.10.2017 – 5.11.2017

Pěkné (výjimečně) úterý. Znova a lépe, jdeme zdražovat povinné ručení. A Vy pracujte jako co? Mačkám tlačítko. Nejde neříci, že by šlo o neúspěch, každopádně se něco nepovedlo ……..Příjemné čtení.

  • A už je to zase tady. Jsou dvě jistoty. Po létě přichází podzim a pojišťovny budou zdražovat povinné ručení. Ovšem jenom teoreticky. Zatímco o zdražování se mluví už hodně dlouho, doposud se jen zlevňovalo. Naposledy o 0,6%. Tak uvidíme…
  • Neustále se mluví o nějaké budoucnosti. Potud je to v pořádku, o tom žádná, tak to prostě je. Ale čím dál tím častěji se mluví o budoucnosti v automatizaci domácností a internetu věcí – IoT. A samozřejmě možnému využití v pojištění. Odborníci z pojišťovny AXA otevřeli celou řadu zajímavých otázek. A doplnili i odpovědi. Budoucnost pojištění je v propojení všech dostupných technologií v jeden funkční celek. Ale digitální svět neznamená jen prodávat pojistky a řešit pojistné události. Podstatou je řešit prevenci, ochranu a pomoc. Amen.Zdražování povinného ručení
  • Pojišťovna Slavia přichází s novou mobilní aplikací, která má pomoci řidičům na cestáchAplikace umožňuje rychlé nahlášení poruchy či nehody přímo asistenční službě. Pro správnou funkci stačí v nastavení zadat základní údaje o vozidle a číslo pojistné smlouvy. Klient pak stisknutím jedné ikony odesílá automatickou SMS zprávu s informací o dopravní nehodě či poruše vozidla přímo asistenční službě. Ta okamžitě získá potřebné informace včetně údajů o aktuální poloze vozidla ve formě GPS souřadnic.  Zase jsme o kus dál.
  • Tiskem nedávno proběhla informace o tom, že čeští dopravci mohou nadále svým řidičům v cizině platit českou mzdu.  A bylo to prezentováno v podstatě jako úspěch a kompromisní řešení. Ale kdeže. Všechno je jinak. Někdo si dal totiž tu práci, že si návrh přečetl. Výsledkem je to, že nová evropská úprava o vysílání pracovníků prý není kompromis, ale zpřísnění regulace volného trhu EU. Alespoň tedy podle Jaroslava Hanáka, prezident Svazu průmyslu a dopravy ČR. A pak věřte novinám.
  • Česká pojišťovna s rozhodla vyplnit na trhu jednu mezeru. Jako jediná nabízí asistenci vyřízení pozůstalosti. Jedná se o připojištění v rámci životního pojištění a získáte jím pomoc osobního asistenta. Ten Vám  pomůže při vyřízení všech záležitostí, které jsou spojené s úmrtím blízkého člověka a obsáhlým vyřizováním na úřadech a dalších institucích.
  • Jo a ještě se udělovalo spoustu cen ohledně nejlepších pojišťoven a inovátorů a tak podobně. Takže všem velká gratulace.

A pro dnešek je to vše. Aktuální informace můžete sledovat také na našem FB a TWITTERU. Přejeme příjemný týden, bez pojistných událostí!

  • Přinesl Vám článek užitek?
  • ANO   NE

Máte zájem o odběr novinek?