To nejdůležitější ze světa pojištění 12.9.2016 – 18.9.2016

 

halloween-29264_1280

 

 

Jeden týden skončil a další začíná, tak už to v životě chodí. Jak to chodilo, v životě pojišťovnickém za minulý týden, se dozvíte právě teď, pokud si ovšem přečtete náš pravidelný glosář. Takže s chutí do toho a rychle od toho….

  • Pojistná událost ze hřbitova? Ano, hrob Klementa Gottwalda nějaký výrostek polil červenou barvou, jak potvrdil ředitel Správy pražských hřbitovů s příhodným jménem Martin Červený. Celá událost bude likvidována zřejmě z vandalismu, a já se ptám, komu tím prospějete? Druhé straně?
  • To je dost, žes nás taky jednou vyvez! Dopravní nehoda na první pohled z oblasti těch „humornějších“, uvozovky jsou zde ovšem opravdu po právu. Na rušnou silnici vjela ve večerních hodinách podomácku vyrobená motokára, která kromě opilého řidiče převážela i jeho manželku a šestiletého syna. Celá historka by byla celkem i humorná, kdyby do neosvětlené motokáry nenarazila řidička a nedošlo k lehčím zraněním osádky. Tak takhle tedy opravdu ne.
  • Magazín České pojišťovny ani tentokrát nezahálel a přinesl zajímavý článek pro své čtenáře a to sice 5 důvodů, proč vyrazit na dovolenou mimo sezónu. Takže pokud ještě nejste rozhodnuti, zda máte vyrazit ještě letos, nebo počkat na příští rok, tak si jen přečtěte článek a vzhůru balit kufry.
  • Chcete ušetřit čas? Tak si počkejte s nákupem nebo prodejem ojetého vozu do ledna příštího roku, registrace bude totiž rychlejší a jednodušší. Vozidlo bude možné přihlásit do registru kdekoliv v Česku. No, kdekoliv to zase nebude, prý to bude muset být stále na dopravním odboru…
  • Česká asociace pojišťoven a Česká kancelář pojistitelů představují svůj nový vizuální styl a v opravdu velmi zdařilém videu. Spolu to dokážeme!
  • Strohá tisková zpráva dorazila tento týden od Paribas Cardif Pojištovny. Se společností ALZA se totiž pojišťovna dohodla na ukončení spolupráce a to k 30. 9. 2016. Důvod je standardní, po třech letech spolupráce se „ začaly rozcházet představy o dalším rozvoji“. Pokud jste si sjednali při nákupu zboží na Alze Pojištění nahodilého poškození a krádeže nebo Pojištění prodloužené záruky, neměla by se Vás změna dotknout. Tak uvidíme.

 

Tak a to je pro dnešek vše. Aktuální informace můžete sledovat i na našem FB nebo TW, pokud je chcete mít v ucelené podobě, byť s nějakým zpožděním, těšíme se zde za týden opět na viděnou.

 

Za KTS Finace.cz, Ondřej Kučera.

  • Přinesl Vám článek užitek?
  • ANO   NE

Máte zájem o odběr novinek?