Proč je dobré číst zprávy o pojištění?

Pojištění proti kybernetickému útoku od Uniqa

6.11.2017 – 12.11.2017

Pěkné pondělí. Útok z vesmíru je tady, kdo nás zachrání? Ostříhat vlasy a nehty nebo si koupit nemovitost, vyberte si. Bitcoiny? To jsou ty čokoládové mince v obalu? A něco úplně zdarma a něco o něco méně zdarma………Příjemné čtení.

  • Roboti útočí! Ale nebojte se, máme pro Vás jištění. S pojištěním Uniqa se můžete bránit, alespoň tedy proti  útokům kybernetickým. Tato rizika jsou v poslední době jedním z Změna image Vojenská zdravotní pojišťovnanejskloňovanějších témat i v branži pojištění. Odhaduje se, že celosvětově vybrané pojistné za tato rizika aktuálně činí asi 3,5 miliardy dolarů. V rámci pojištění bydlení nabízí Uniqa nyní speciální kybernetické připojištění pro různé případy v běžném životě. K dispozici je asistence na telefonu 24 hodin denně. Pomoc poskytují erudovaní profesionálové v IT ochraně a obraně proti hackerům a podvodníkům v on-line světě.
  • Čas od času je potřeba se podívat na změnu image. Oholit se, ostříhat, vyměnit ponožky, třeba. Vojenská zdravotní pojišťovna na to jde jinak. Do konce roku chce otevřít 21 nových kontaktních kanceláří. Kromě toho dosavadní tři desítky kanceláří čeká přebudování nebo stěhování. Pojišťovna chystá také mobilní aplikaci a portál pojištěnce na webových stránkách. Zlepšit chce i marketing.
  • Tak už je to potvrzeno. Pojišťovna VZP nabídne nově od příštího roku povinné ručení a havarijní pojištění. Nové produkty by měla pojišťovna na trh uvést v prvním čtvrtletí příštího roku. Jo, další hráč na trhu.
  • Možná už jste slyšeli o Blockchainu. A možná taky ne. Každopádně jste už ale určitě slyšeli něco o bitcoinu.  Ale možná taky ne. Ať je to tak, nebo jinak, slyšela o něm pojišťovna Allianz. A ta se rozhodla vyvinout vlastní řešení pro velké korporace….
  • Pojišťovny mají centrály většinou v Praze anebo taky jinde. Mezi ty jinde patří například pojišťovna ČSOB. Ta sídlí v Pardubicích. A rozhodla se postavit novou centrálu. A zase v PardubicíchČSOB Pojišťovna koupila pozemek bývalé Prokopky o rozloze přibližně 52 tisíc metrů čtverečních od developerské společnosti Orco Property Group. Tak hlavně tu stavbu dobře pojistitEbook zdarma od AXA
  • Ta zpráva probleskla médii jako blesk. Teda hrom. První samořiditelný autobus měl nehodu! Slavnostní spuštění provozu prvního autonomního autobusu v Las Vegas nedopadlo podle představ. Ani ne po hodině jízdy měl malý autobus bez řidiče nehodu. A teď se ukázalo, kdo chce šířit senzační zprávy a kdo ne. Nehoda totiž byla nezaviněná, narazil do něho kamion při couvání. Ale to je jedno, titulky prodávají noviny…
  • I dnes máme pro Vás něco zadarmo. Tedy ne my, přímo, ale skrze nás pojišťovna Axa. Ta Vám nabízí příručku o nebezpečných silničních úsecích v ČR.
  • Po dvouleté přestávce Pavel Šporcl opět vyrazí na velké vánoční turné.  Na koncerty se můžete díky Generali podívat i vy, pojišťovna má pro Vás připravené vždy 2 lístky do vybraných měst, o které si můžete zasoutěžit. První koncert, o který budeme hrát se uskuteční v Českých Budějovicích 4. 12. 2017.  Stačí odpověď  na soutěžní otázku:  Jaký je celkový počet CD a DVD v diskografii Pavla Šporcla? Bez nápovědy.

A pro dnešek je to vše. Aktuální informace můžete sledovat také na našem FB a TWITTERU. Přejeme příjemný týden, bez pojistných událostí!

  • Přinesl Vám článek užitek?
  • ANO   NE

Máte zájem o odběr novinek?