Novinky autopojištění Slavia

9.10.2017 – 15.10.2017

Pěkné pondělí. Čím větší sleva, tím větší ztráta, ale stojí to za to. Děcka jsou super. K čemu je dobrá garance? Pokud nevíte, nebojte se zeptat. Dá se sáhnout na životní pojištění? ……..Příjemné čtení.

  • A dneska začneme pěkně zostra! StatistikouNa pojištění Češi v průměru vydají zhruba pětinu sumy, než je průměr EU. Tak a je to venku. A co je důvodem? Prý nízký zájem Čechů o životní pojištění. Podle České asociace pojišťoven by atraktivitu životního pojištění mohlo zvýšit zavedení nových druhů penzijních produktů a komerčního zdravotního pojištění. Tak uvidíme…
  • To takhle nejdříve testujete a když je všechno v pořádku, tak s tím teprve seznámíte ostatní. Své o tom ví pojišťovna AXA. Ta spustila novou online aplikaci pro hlášení pojistných událostí v životním pojištění. Aplikace umožňuje v rámci jednoho hlášení oznámit i více škod z různých rizik, které má klient smluvně pojištěny. Zase jsme o kus dál…IoT - pojišťovna Direct
  • Občas je třeba se s něčím pochlubit. Třeba pojišťovna Uniqa oznámila, že vyplatí za škody v letní sezóně přes 32 milionů korun. Během letošní letní sezóny zahraničních dovolených od června do září nahlásili klienti pojišťovně na 4 200 pojistných událostí z cestovního pojištění. S celkovou odhadovanou náhradou ve výši přes 32 miliónů korun. Nejvíce případů souviselo s ošetřením a léčbou v zahraničí, další případy se týkaly pojištění stornopoplatků, odpovědnostního pojištění a pojištění zavazadel. A pak si vyjeďte někam na dovolenou
  • Je podzim. Teda skoro. Ale v pojištění to znamená jediné. Období novinek.  Pojišťovna Slavia vyrazila do boje o nové zákazníky inovací v autopojištění. U povinného ručení nyní nově nabízí individuální pojištění vozidel s limity od 35 milionů do 150 milionů Kč. Novinkou je např. on-line kalkulačka propojené s registrem vozidel, která pomůže zjistit detailní a přesný výpočet ceny pojištění. K dispozici je i nová mobilní aplikace, která přinese řadu praktických funkcí a urychlí procesy spojené s dokumentací stavu vozidla. Novinky přináší i havarijní pojištění, nabídne spoluúčast 0 % (minimálně však 5 000 Kč) a připojištění GAP do 2 let stáří vozidla. Zároveň pojišťovna všem klientům garantuje, že cenu povinného ručení i jednotlivých připojištění nebude po 3 roky zvyšovat.
  • Když se něco zlevňuje, měla by to být dobrá zpráva. Alespoň tedy pro jednu stranu. Jak je to ovšem s povinným ručením? To prý letos průměrně zlevnilo o 0,6 procenta na 2 764 korun.  Stojí za tím především sílící boj pojišťoven o nové klienty. Z hlediska pojišťoven jde prý ale o vysoce ztrátové odvětví. Náklady na vyplácené škody převyšují vybrané pojistné o 1,3 miliardy korun. Jeden se pak musí ptát, proč se teda zlevňuje….?
  • Pojišťovna Direct přispěje do světa IoT svojí trochou do mlýna. V rámci svého nového konceptu pojišťovny budoucnosti spustí v příštím roce prodej služby Direct domácnost.  Ta bude prý postavena na nejnovějších senzorech s IoT technologií, které sama vyvinula. Pojišťovna bude touto službou nejen pomáhat zákazníkům s následky škod, ale především umožní škodám předcházet. A prý jsou zatím jediní….
  • Máte děti? A chtěli byste je mít? Ať už už jsou odpovědi na předchozí otázky jakékoliv, mohlo by Vás zajímat, že existuje krátkodobé pojištění dětí. A třeba jen na víkend. Podle údajů České asociace pojišťoven musí každý rok pojišťovny řešit přes 190 tisíc pojistných událostí, které souvisí s dětskými úrazy. Pojištěným za ně vyplácí téměř 2 miliardy korun. Některé pojišťovny nabízejí úrazovou pojistku na kratší naplánovaná období. Může to být sportovní soustředění, tábor nebo třeba škola v přírodě. Jo, všechno jde.

A pro dnešek je to vše. Aktuální informace můžete sledovat také na našem FB a TWITTERU. Přejeme příjemný týden, bez pojistných událostí!

  • Přinesl Vám článek užitek?
  • ANO   NE

Máte zájem o odběr novinek?