Pojišťovna Lemonade výsledky

10.7.2017 – 16.7.2017

Pěkné pondělí. Utužovat s klidným srdcem. Odvolávám, co jsem schválil, abych to opět schválil. Limonáda? Trochu netradiční charita….Příjemné čtení.

  • Otužovat nebo utužovat? Utužovat, samozřejmě a pokud je to nutné, tak i s odškodněním. Firmy musí podle Nejvyššího soudu odškodnit i úraz, který se stal zaměstnanci na teambuldingu s klienty. Peníze náleží všem zaměstnancům, kteří v době svého zranění jednají ve prospěch firmy, ať už byli kdekoliv. Takový pohled zásadně mění dosavadní přístup k odškodňování. Ale pozor, cesta do práce stále není pracovním úrazem….Uniqa - výsledek kapitálového zhodnocení
  • Tamdadadáááá! Po nějaké době tady máme opět oslavu. Pojišťovna MetLife slaví 25 let v České republice. To už je pěkné číslo, takové kulaté. K oslavě patří samozřejmě nějaký ten dárek. MetLife spouští kampaň na komplexní pojištění pro děti Kamarád. Rodiče, kteří dětem do konce srpna sjednají toto nové vylepšené pojištění, získají slevu 25 % na rizikové pojistné po celou dobu trvání smlouvy. A dále navýšení pojistného plnění za prázdninové úrazy až na 2,5 násobek. Berte, nechte být…
  • Jak hodnotila v loňském roce pojišťovna Uniqa svým klientům? Na základě výsledků hospodaření připisuje pojišťovna klientům v kapitálovém životním pojištění zhodnocení jejich rezerv běžně placeného pojistného až 4, 0%. Rozhodující je datum sjednání smlouvy. Kontrakty kapitálového životního pojištění uzavřené před rokem 2003 si připíší zhodnocení 4, 0%, smlouvy uzavřené později zhodnocení 3, 0%, resp.2, 6%. Takže tak.
  • A když jsme u té pojišťovny Uniqa a je léto, přinášíme Vám jejich 10 tipů pro správné pojištění na cesty.
  • Aplikace Záchranka se může opravdu hodit. Jaké jsou zkušenosti lidí v praxi se můžete dočíst zde….
  • Už jsme to tady také psali, ale proč o tom nepsat znovu. Drony bez řidiče jsou budoucnost létajících aut. Už tento měsíc by se v Dubaji měla spustit první taxislužba využívající právě drony. Jde ale stále o drony, byť velké, nikoliv létající auta. První zajímavější koncept létajícího auta-dronu předvedl letos v březnu výrobce letadel Airbus. Ten na autosalonu v Ženevě ukázal třídílný koncept složený z podvozku, kapsle pro posádku a čtyřvrtulového dronu. Vůz tedy jezdí po silnici stejně jako běžné auto, ale pakliže je to potřeba, připojí se k němu horní díl s vrtulemi a vyzvedne kapsli vzhůru. Podvozek zůstane stát na místě.příspěvek motoristů České kanceláři pojistitelů za auta bez uzavřeného povinného ručení
  • Takže nejdříve jsme to zavedli. Pak jsem to zrušili. A teď to opět zavedeme. O čem je řeč? Sněmovna schválila novelu, která do zákona vrací příspěvek motoristů České kanceláři pojistitelů za auta bez uzavřeného povinného ručení. Norma, která hladce prošla, nyní poputuje do Senátu. Poplatek za nepojištěná vozidla v zákoně v minulosti existoval, ale v roce 2014 byl zrušen. Vrátit se jej rozhodla skupina poslanců napříč politickým spektrem. Do komentářů můžete zaslat tip, jak dlouho bude trvat, než se to opět zruší….
  • První dar P2P pojišťovny Lemonade na charitu.”Nejsme jako jiné pojišťovny, přebytky nechceme,nejsou to naše peníze.” Pojišťovna si nechává pouze 20% na náklady. Pokud nebude zbytek vyplacen na pojistné plnění, půjde na charitu. Teď se možná někomu ježí vlasy na hlavě hrůzou….

Pro dnešek končíme. Aktuální informace můžete sledovat také na našem FB a TWITTERU. Přejeme příjemný týden, bez pojistných událostí!

Za KTS Finance.cz, Ondřej Kučera

  • Přinesl Vám článek užitek?
  • ANO   NE

Máte zájem o odběr novinek?