To nejdůležitější ze světa pojištění – 5.9.2016 – 11.9.2016

retro-917797_1280

Určitě už se těšíte, jaké novinky přinesl svět pojištění tentokrát, připravte si dobrou brazilskou kávu, nebo zdravý zelený čaj a pojďme společně s chutí do toho….

 

  • Začneme personální novinkou v italské pojišťovací skupině Generali, ta změnila nejenom managment své středoevropské skupiny, ale také zároveň i management české České pojišťovny. Vedení obou firem opustily jak Klára Starková, tak i Marie Kovářová (shodou okolností jde o sestry), vedení obou firem tak rázem přišlo o poslední ženy. A není to málo, Antone Pavloviči?

 

  • U České Pojišťovny ještě chvíli zůstaneme, aktuálně nabízí slevy na dlouhodobé cestovní pojištění, pokud nevíte, co je ještě krátkodobé pojištění a co je už dlouhodobé cestovní pojištění, tak u ČP přichází zlom od 46. dne, platné je pak už hodinu po sjednání a to i převodem! více zde. I ČP si už uvědomila, že máme 21. století….

 

  • Když už máme tu rubriku novinek, tak Vám představíme zbrusu novou vychytávku, kterou nabízí společnost ČSOB, jde o produkt ČSOB Duo Profit Plus, který sama ČSOB prezentuje jako ideální příležitost pro ty z Vás, kteří hledáte možnost lepšího zhodnocení svých peněz! Ruku na srdce, kolikrát už jste tuto otázku slyšeli? Nicméně tento produkt v sobě kombinuje investování do podílového fondu, zvýhodněný spořicí účet a úrazové pojištění na rok zdarma. Co dodat více? Akce trvá do konce října.

 

  • Pozor, čas na fanfáry, tram – ta – da – dá, Hospodářské noviny ocenily nejlepší banky a pojišťovny, jedná se už o 8. ročník této soutěže a pro rok 2016 si cenu Nejlepší životní pojišťovny odnesla Česká pojišťovna, mezi neživotními pojišťovnami kralovala, alespoň dle HN, Kooperativa. Zajímavou kategorií byla i cena pro nejlepšího inovátora roku, za kterého byla zvolena pojišťovna Allianz, takže sláva vítězů, čest poraženým.

 

  • Na závěr pro Vás máme rady od České pojišťovny, kterak si vybruslit skvělé tělo, takže neváhejte, popadněte in-line brusle a vzhůru dolů. Hlavně se nezapomeňte před první jízdou dobře pojistit, nejtěžší je prý naučit se brzdit, což dokládá i přiložené video….

 

Pro dnešek je to vše, za týden se Vám ozveme opět s přísunem nových zpráv ze světa pojištění.

 

Za KTS Finace.cz, Ondřej Kučera.

  • Přinesl Vám článek užitek?
  • ANO   NE

Máte zájem o odběr novinek?